Anti-aging

Welkom in de wereld van tijdloze schoonheid en verjonging, waar de kunst van ouder worden wordt omarmd met de kracht van expertise en zorg.
Soms wil je jouw huid een beetje extra hulp geven om er op haar best uit te zien. Bij Esmée Beauté begrijpen we dat. Daarom bieden we een uitgebreid spectrum anti-aging behandelingen aan die ontworpen zijn om jouw huid te revitaliseren en verjongen zodat ze haar jeugdige glans behoudt en straalt als nooit tevoren.

RF-Fractional + Laser combineert radiogolven en laserlicht om de collageenproductie te stimuleren

RF-Fractional + Laser

Revitaliseer je huid met onze RadioFrequentie Fractionele + Laserbehandeling.

 

Deze behandeling combineert radiogolven en laserlicht om de collageenproductie te stimuleren, bio stimulatie, tegen verslapping van de huid en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het resultaat? Een strakke, gladde en verjongde huid.

RF-Spheres biedt een reeks voordelen voor huidverjonging en -verbetering

RF-spheres

Ervaar de kracht van radiofrequentie met onze RF-spheres Bi-Polar behandeling.

 

Deze behandeling zorgt voor een prachtige lifting, verstrakking van de huid, verbeterde contouren en een verfijnde huidtextuur, waardoor je een frisse en jeugdige uitstraling krijgt.

Zichtbare resultaten Oxyderme THBO

Oxyderme THBO

Onze Oxyderme THBO-behandeling gebruikt medische zuurstof voor huidverbetering, revitalisatie en hydratatie. Het is de perfecte behandeling voor een vermoeide, doffe huid die een verfrissende boost en stralende natural glow nodig heeft.

Dermapen4™ microneedling + DP Dermaceuticals

Dermapen4 Microneedling

Met onze geavanceerde microneedling behandeling + DP Dermaceuticals stimuleren we de natuurlijke regeneratie van je huid. De Dermapen4 maakt micro-perforaties in de huid, die het natuurlijke genezingsproces stimuleren en zorgen voor een gladdere, stevigere en gezondere huid.

Fibroblast Plasma Lifting

Fibroblast Plasma Lifting

De Fibroblast Plasma Pen is een revolutionaire niet-chirurgische liftende behandeling.

 

Het is een uitstekend alternatief voor chirurgische ingrepen om de huid te verstrakken en te liften.

Dermalux LED-therapie ontworpen om de huid te herstellen

Dermalux LED-therapie Tri-Wave MD, medical

Ervaar de voordelen van onze Dermalux LED-therapie die LED-licht gebruikt om de huid te herstellen en de productie en synthese van het collageen te stimuleren.

 

Ideaal voor het verbeteren van de huidtextuur, het aanpakken van acne en het verminderen van tekenen van veroudering.

gelaatsverzorging voor strakke, gladde huid

Klassieke Gelaatsverzorging

Geef jezelf een verwenmoment met onze klassieke gelaatsverzorging, die zorgt voor een gereinigde, verfriste en stralende huid. Onze behandeling is volledig afgestemd op jouw individuele huidtype en behoeften, met gebruik van hoogwaardige producten en technieken.

Sonoblade Behandelingen

Sonoblade Intense dieptereiniging

De Sonoblade behandeling gebruikt ultrasone golven om de huid diep te reinigen, celregeneratie te stimuleren en de opname van huidverzorgingsproducten te verbeteren.

anti-aging resultaat

Anti-aging bij Esmée Beauté

Van geavanceerde technologieën en behandelingen zoals RF-Fractional + Laser, RF-Spheres en Dermapen4™ Microneedling, tot innovatieve behandelingen zoals de Fibroblast Plasma Lifting, Oxyderme THBO Zuurstof Therapie en de Dermalux LED-therapie Tri-Wave MD, we hebben een oplossing die past bij jouw specifieke huidbehoefte en -doelen.

Maar anti-aging bij Esmée Beauté draait niet alleen om het gebruik van geavanceerde technologieën. We geloven ook in de kracht van traditionele huidverzorging en bieden daarom ook klassieke gelaatsverzorging aan, aangepast aan jouw unieke huidtype en behoeften.

Ons doel is niet alleen om de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, maar ook om jouw huid te helpen gezond, sterk en veerkrachtig te blijven. Omdat een gezonde huid een jonge huid is.

Maak vandaag nog een afspraak voor jouw anti-aging behandeling

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze anti-aging behandelingen jou kunnen helpen om je meest stralende zelf te zijn. Bij Esmée Beauté geloven we dat ware schoonheid tijdloos is. Laat ons jou helpen jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken, op elke leeftijd.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.