Oxyderme THBO - Zuurstof Therapie:
Een anti-aging en huidverbeterende behandeling die een verfrissende boost en stralende natural glow geeft

Ervaar de kracht van zuurstof met onze Oxyderme THBO-behandeling (Topical Hyperbaric Oxygen). Deze innovatieve, geavanceerde anti-aging en huidverbeterende behandeling verspreidt medische zuurstof onder hyperbare druk, wat een verfrissende boost en stralende natural glow geeft, en langdurige effecten op celvernieuwing en huidregeneratie heeft.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, met zichtbare resultaten vanaf de allereerste sessie.

De Oxyderme THBO gezichtsbehandeling

De Oxyderme THBO gezichtsbehandeling

Onze gezichtsbehandeling maakt gebruik van een medische concentrator, die 95% zuurstof produceert en een unieke serum-cocktail, HyalO2. Dit serum bevat Hyaluronzuur, een molecuul dat in staat is tot duizend keer zijn volume in water te houden, wat voeding biedt voor het collageen en zo de huid stevig houdt.

We voeren het THBO-protocol uit met behulp van precisieapparatuur die volledig in Europa geproduceerd wordt. Het is een multifunctionele anti-aging technologie, die een breed assortiment aan huidbehandelingen kan bieden, variërend van het verminderen van ouderdomsvlekken tot het behandelen van ernstige rimpels.

Voordelen van de Oxyderme THBO-behandeling

De Oxyderme THBO-behandeling is een veilige, pijnloze en zeer effectieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypen. De voordelen zijn onder meer:

Na de behandeling is je huid ontgift, stralender, jeugdiger, gehydrateerd en fris. Deze opmerkelijke resultaten zijn zichtbaar vanaf de allereerste behandeling voor verschillende delen van het lichaam zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

Voor het optimale resultaat raden we in de eerste maand één behandeling per week aan. Daarna zijn regelmatige behandelingen nodig (minstens één keer per maand) om de dermis in optimale conditie te houden.

Voordelen van de Oxyderme THBO-behandeling
Mila d'opiz oxyderme

Onze HyalO2 Lotion & Serum

De Oxyderme THBO-behandeling wordt ondersteund door onze HyalO2 Lotion & Serum. Deze unieke formule bevat:

Deze ingrediënten voeden de huid met actieve ingrediënten, houden deze gehydrateerd en beschermen je huid tegen de schadelijke effecten van de zon.

Kom onze Oxyderme THBO-behandeling ontdekken

Ontdek de kracht van zuurstof en geef je huid de zorg die het verdient met onze Oxyderme THBO-behandeling. Ervaar huidverjonging zoals nooit tevoren.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.