Permanente ontharing voor een gladde huid

Bij Esmée Beauté begrijpen we hoe ongewenste haartjes je zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Daarom bieden we je twee zeer effectieve opties aan voor definitief ontharen: de Diodelaser behandeling met Medilase Pro en Sterex Blend Elektrolyse.

Ontdek hoe onze geavanceerde behandelingen jou helpen om de gladde, haarvrije huid te krijgen die je altijd al hebt gewenst. Kies de behandeling die het beste bij jou past en neem voor altijd afscheid van alle vervelende haartjes.

Medilase Pro Diodelaser voordelen

Ontdek de toekomst van permanente ontharing met Diodelaser Medilase Pro laserontharing

Stel je een wereld voor waarin je ongewenste haargroei op een effectieve en pijnloze manier kunt aanpakken. Dat is precies wat de Medilase Pro, onze baanbrekende diodelaser voor ontharing, doet. Dankzij het gebruik van vier verschillende golflengtes biedt deze innovatieve behandeling je meer mogelijkheden dan ooit tevoren voor het verwijderen van ongewenst haar.

Dus of je nu te maken hebt met donkere, lichte of zelfs grijze haren, de Medilase Pro is jouw nieuwe bondgenoot in de strijd tegen ongewenste haargroei.

Sterex Blend Elektrolyse: Jouw definitieve antwoord op vervelende haartjes

Heb jij ook last van grijze, pigmentloze of zelfs rode haren die weerstand bieden tegen traditionele ontharingsmethoden? Dan is onze Sterex Blend Elektrolyse perfect voor jou. Dit revolutionaire apparaat gebruikt een combinatie van galvanische stroom en diathermie (warmte) om een effectieve en definitieve oplossing voor haarverwijdering te bieden.

Het is speciaal ontworpen om zelfs de meest hardnekkige pigmentloze haren effectief te verwijderen, waardoor het jouw ultieme wapen wordt in de strijd tegen ongewenst haar.

Sterex Blend Elektrolyse

Kom langs voor jouw permanente ontharing

Zou het niet geweldig zijn om je geen zorgen meer te hoeven maken over scheren, waxen of epileren? Bij Esmée Beauté maken we dit mogelijk. Met onze geavanceerde, definitieve ontharingsbehandelingen helpen we jou om die droom van een gladde, haarvrije huid werkelijkheid te maken.

Wij geloven dat iedereen het recht heeft op een huid die ze met trots kunnen tonen, en dat is precies wat we met onze diensten aanbieden.

Of je nu kiest voor onze Diodelaser Behandeling met Medilase Pro, ideaal voor diverse huid- en haartypen, of onze Sterex Blend Elektrolyse, perfect voor de hardnekkige grijze, pigmentloze of rode haren, wij verzekeren je van de beste resultaten.

Ben je klaar om die ongewenste haren voor eens en altijd gedag te zeggen? Boek nu jouw afspraak en begin aan jouw reis naar een moeiteloos gladde, haarvrije huid.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.