De klassieke gelaatsverzorging

Klassieke Gelaatsverzorging bij Esmée Beauté

Klassieke Gelaatsverzorging bij Esmée Beauté

Laat je huid stralen als nooit tevoren met onze professionele gelaatsverzorging bij Esmée Beauté. Van basisverzorging tot intensieve behandelingen, we bieden een breed scala van diensten aan die ontworpen zijn om je huid te verwennen en te revitaliseren. Ontdek de perfecte balans tussen zorg en ontspanning in een relaxerende omgeving.

Laat jezelf verwennen.

Wanneer het buiten fris is, zorgen we ervoor dat je warm en comfortabel bent, zodat je optimaal kunt genieten van je behandeling. Hieronder een overzicht van de behandelingen die we aanbieden bij Esmée Beauté.

Basis Gelaatsverzorging

Onze basis gelaatsverzorging is perfect voor wie op zoek is naar een opfrisser en een moment van rust. De behandeling begint met een grondige reiniging, gevolgd door een zachte exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen en de huid te zuiveren.

Daarna brengen we een verzorgend masker aan dat is afgestemd op jouw specifieke huidtype en behoeften. Deze sessie wordt afgerond met een hydraterende crème die je huid voedt en beschermt. Het resultaat? Een heldere, frisse en stralende huid.

Intensieve Gelaatsverzorging Behandelingen

Als je huid wat extra aandacht nodig heeft, bieden onze intensieve behandelingen de oplossing. Deze zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken zoals droogheid, onzuiverheden, tekenen van veroudering en meer.

Na een uitgebreide huidanalyse selecteren we de juiste producten en technieken om je huid te verbeteren en te verjongen. Of je nu kiest voor een diepe reiniging of een voedend serum met een verjongende anti-aging gezichtsmassage, je huid zal er zichtbaar gezonder en levendiger uitzien.

Ongeacht de behandeling die je kiest, bij Esmée Beauté ben je verzekerd van een rustgevende en verjongende ervaring die je huid laat stralen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw afspraak vast te leggen.

Intensieve Gelaatsverzorging Behandelingen

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.