Fibroblast Plasma Lifting

De nieuwe en professionele plasmatechnologie voor het liften van de huid zonder cosmetische chirurgie. De Plasma Fibroblast Pen is een effectieve niet-invasieve behandeling voor het verminderen van rimpels, slappe huid, acnelittekens en meer. 

fibroblast toepassing
Wat is de Fibroblast Plasma Lifting?

Wat is de Fibroblast Plasma Lifting?

De verstevigende lifting gebeurt met een CE-gekeurde pen. 
Allereerst wordt een verdovende crème aangebracht op het gebied dat behandeld moet worden. Deze crème zorgt voor plaatselijke verdoving van de epidermis (opperhuid).

Net als microneedling, gebruikt de Fibroblast Plasma Pen het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam om de productie van collageen en elastine te verhogen.

De Fibroblast Plasma Pen is een apparaat om direct boven de huid te glijden, maar niet aan te raken. De penpunt creëert een boog van stikstofplasma dat wordt afgevoerd naar de epidermis en de huidlaag van de dermis die onmiddellijk de huid op de gewenste plek verdampt en de omliggende huid verstevigt.

Dit creëert een ‘koolstofkorst’ op het oppervlak van uw huid, wat het herstelproces in de fibroblastcellen in gang zet. De fibroblastcellen worden aangetroffen in het bindweefsel waar de collageenproductie van het lichaam plaatsvindt. Het resultaat is zichtbaar in een zeer korte tijd.

De stimulatie van collageen- en elastinevezels blijft gedurende 3 maanden na de eerste behandeling doorgaan. Na 2 maanden plannen we een vervolgafspraak voor de nabehandeling. Tijdens het proces maken we foto’s voor en na de behandeling om duidelijk de impact van Plasmalift te kunnen zien

Deze behandeling biedt nog vele andere voordelen. Het is niet alleen aanzienlijk sneller en kostenefficiënter dan een operatieve ingreep, maar er bestaat geen risico op ‘overlifting’, wat een onnatuurlijk uiterlijk zou kunnen veroorzaken.

Littekens of bloeduitstortingen zijn uitgesloten. In plaats daarvan wordt je natuurlijke schoonheid op een subtiele manier versterkt en geaccentueerd!

Voordelen van de behandeling

De plasmapen kan een breed scala aan gebieden en problemen behandelen:

Uw huid zal er onmiddellijk strakker uitzien en u zult in de loop van enkele weken significante resultaten blijven zien terwijl uw huid geneest.

Hoe lang duurt de procedure voor de Plasma Fibroblast Pen en is deze pijnlijk?

De behandeltijd is afhankelijk van uw doelen, maar duurt gemiddeld hooguit één uur. Voor de ingreep is ongeveer 30 minuten nodig om een ​​verdovende crème aan te brengen en in te laten werken.

Fibroblast Plasma Lifting voordelen
Fibroblast Plasma Lifting behandeling

Veelgestelde vragen

Sommige cliënten ervaren een warmtesensatie in het behandelingsgebied, gelijk aan ongemak bij zonnebrand. Korstvorming treedt op tijdens het genezingsproces en kan gemiddeld vijf tot zeven dagen duren. Jeuk komt ook vaak voor als de huid geneest.

Voordat u een behandeling met de Plasma Fibroblast Pen ondergaat, raden wij u aan om minimaal zes tot acht weken bruinen en spraytanning te vermijden. Andere procedures voor het gebied dat u behandelt, moeten ook worden vermeden gedurende ten minste drie tot vier weken, inclusief:

  • Botox,
  • fillers,
  • chemische peelings, enz.
  • Cliënten moeten ook het gebruik van Retin-A-producten ten minste vier weken vóór de plasmafibroblast staken.

Na het ondergaan van de Plasma Fibroblast Pen, raden we aan om voorzichtig te zijn met het behandelde gebied en adviseren we u om uw gezicht niet minstens 48 uur te wassen. Daarna mag alleen een milde, zachte gezichtsreiniger worden gebruikt om de huid niet te irriteren. Na de behandeling is het belangrijk om de huid gehydrateerd te houden door een aantal dagen een zalf aan te brengen en geen korstjes te plukken of te krabben; laat je huid op natuurlijke wijze genezen. U moet elke dag breedspectrum SPF (Sun Protection Factor) blijven dragen en blootstelling aan de zon beperken totdat deze volledig genezen is.

De Plasma Fibroblast Pen is een veelzijdige behandeling die elk gebied van het gezicht, de hals en het lichaam kan behandelen. Het is vaak gericht op de behandeling van wallen onder de ogen, rokerslijnen (of neus-lippenplooien), kraaienpootjes, acnelittekens, huidmarkeringen, slappe nek en meer.

Het aantal behandelingen met de Plasma Fibroblast Pen hangt af van uw esthetische doelen en individuele behoeften. Doorgaans kunnen cliënten twaalf weken na de initiële Plasma Fibroblast Pen-procedure kiezen voor onderhoudsbehandelingen. Plasma Fibroblast Pen kan ook worden gecombineerd met andere behandelingen om maximale resultaten te bereiken.

De behandeling  wordt over het algemeen als een veilige procedure beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren specialist. Bijwerkingen zijn mild en kunnen bestaan ​​uit roodheid en zwelling van het behandelde gebied, hyperpigmentatie en huidschilfers en korstvorming. Bijwerkingen zullen blijven afnemen naarmate uw huid geneest.

De Plasma Fibroblast Pen wordt aanbevolen voor mannen en vrouwen die milde tot matige huidproblemen hebben. Als het uw doel is om, de elasticiteit en de strakheid van uw huid te verbeteren en u ouder bent dan vijfendertig, dan zou u een goede kandidaat kunnen zijn voor de Plasma Fibroblast Pen. Deze procedure wordt niet aanbevolen voor:

  • vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
  • Hemofilie
  • Diabetes
  • Immuunstoornis
  • Bloedstollingstoornis
  • Het kan zijn dat de behandeling uitgesteld moet worden als u recent een andere cosmetische behandeling heeft ondergaan, zoals fillers, permanent make-up en Botox.


Tijdens een eerste consult maakt u kennis met onze deskundige staf, waar we uw medische geschiedenis doornemen, uw zorgen bespreken en u laten weten wat voor soort resultaten u kunt verwachten van de Plasma Fibroblast Pen.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.