Dermapen4™ microneedling + DP Dermaceuticals,
een revolutionaire behandeling

De Dermapen4™ is wereldwijd één van de meest bekende merken in de microneedling sector en voldoet aan alle Europese richtlijnen en keurmerken voor gebruik in de medische praktijk en gespecialiseerde schoonheidsinstituten.

Wat is microneedling?

Microneedling is de afgelopen jaren een veelgebruikte term geworden binnen de anti-aging industrie. Tijdens een microneedling behandeling worden er microscopische kanaaltjes in de huid gemaakt, wat het natuurlijke herstelproces van de huid stimuleert.

Wat maakt de Dermapen4™ uniek?

De Dermapen4™ is uitgerust met 16 minuscule chirurgische naaldjes die door een krachtige motor van de pen verticaal in de huid vibreren. Dankzij meer, maar dunnere naaldjes dan ooit, wordt de behandeling als comfortabeler ervaren.

Door de hoge snelheid van de Dermapen4™ is de behandeling ook nog eens zeer snel afgerond. Mocht je de behandeling toch als onplezierig ervaren, dan is het mogelijk om vooraf een verdovingszalf op recept te gebruiken.

De werking van de Dermapen4™

De microneedling behandeling met de Dermapen4™ stimuleert de bindweefselcellen in je huid, wat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine bevordert. Dit resulteert in een totale verjonging van de huid, zowel in het gelaat als op het lichaam.

Daarnaast zorgt de Dermapen4™ ervoor dat actieve voedingsstoffen uit de DP Dermaceuticals™ cocktail beter door de huid worden opgenomen. De 1920 microscopische (onzichtbare) kanaaltjes die per seconde door de Dermapen4™ worden gecreëerd, kunnen namelijk tot 80% meer actieve voedingsstoffen dieper in de huid brengen.

Waar is de Dermapen4™ behandeling voor geschikt?

De microneedling behandeling met de Dermapen4™ is effectief voor diverse huidproblemen:

Wanneer mag u niet behandeld worden?

Kom onze Dermapen4™ microneedling ontdekken

Ontdek vandaag nog de kracht van Dermapen4™ microneedling en trakteer jezelf op een huid die er jonger, stralender en gezonder uitziet dan ooit tevoren.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.