RF-spheres
Voor een jonger, gelift en stralender gezicht

Deze behandeling zorgt voor een prachtige lifting, verstrakking van de huid, verbeterde contouren en een verfijnde huidtextuur, waardoor je een frisse en jeugdige uitstraling krijgt.

RF-spheres - behandeling

Wat gebeurt er tijdens de RF-Spheres Bi-Polar behandeling?

De gecontroleerde verwarming van de dermis veroorzaakt de contractie van de collageenvezels en stimuleert de aanmaak van collageen. Tijdens deze behandeling worden tal van stamcellen en groeifactoren geactiveerd.

De fibroblasten, die essentieel zijn voor het bindweefsel, vermeerderen zich en hun cel-activiteit wordt aanzienlijk gestimuleerd. Deze activering versnelt het interne herstelproces van het weefsel en stimuleert de productie van nieuw collageen.

Wat zijn de voordelen van de RF-Spheres Bi-Polar behandeling?

De RF-Spheres Bi-Polar behandeling biedt een reeks voordelen voor huidverjonging en -verbetering:

Deze behandeling helpt bij het verstevigen van losse, slappe huid en het hermodelleren van de contouren van je gezicht voor een jeugdiger uiterlijk.

Het proces van biostimulatie helpt bij het verbeteren van de algehele huidgezondheid in verschillende delen van je lichaam, zoals het gezicht, de hals en het decolleté.

Door de activiteit van fibroblasten te stimuleren en de productie van collageen en elastine te verhogen, bevordert de behandeling de flexibiliteit en elasticiteit van de huid.

Hyaluronzuur is cruciaal voor het behoud van huidvochtigheid. Deze behandeling stimuleert de productie van Hyaluronzuur, wat helpt om de huid gehydrateerd en soepel te houden.

Het proces van oxygenatie verbetert de bloedcirculatie in de huid en bevordert de aanvoer van voedingsstoffen naar huidcellen.

Deze behandeling verbetert ook de bloedcirculatie in de diepere lagen van de huid, wat resulteert in een gezondere, stralendere huid.

RF-spheres - voordelen

Ontdek de behandeling zelf

Kortom, de RF-Spheres Bi-Polar behandeling is een innovatieve, niet-invasieve behandeling die de tekenen van veroudering bestrijdt en bijdraagt aan een gezonde, jeugdige huid. Ontdek de voordelen vandaag nog en trakteer je huid op de zorg die het verdient.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.