Sterex Blend Elektrolyse

Word jij ook gekweld door grijze, pigmentloze of zelfs rode haren? Sterex Blend Elektrolyse biedt de oplossing die je zoekt. Dit innovatieve apparaat combineert galvanische stroom en diathermie (warmte) voor een effectieve en definitieve haarverwijdering. Het is dé manier om pigmentloze haren doeltreffend te verwijderen.

Sterex Blend Elektrolyse

De ideale oplossing voor grijze, rode en pigmentloze haren

In tegenstelling tot laserontharing, die afhankelijk is van het pigment in het haar om de haarwortel te vernietigen, maakt elektrolyse gebruik van elektrische stroom. Dankzij een elektrische impuls ontstaat er een chemische reactie in het haarzakje, waardoor deze vernietigd wordt.

Het resultaat? Geen voeding meer voor het haar en dus stopt de haargroei. Dit maakt elektrolyse de ideale oplossing voor grijze, rode en pigmentloze haren, die vaak weinig tot geen pigment bevatten.

Bij Sterex Blend Elektrolyse worden de haren individueel behandeld, waardoor meerdere sessies nodig zijn. Maar maak je geen zorgen – we hebben jarenlange ervaring en de behandeling is minder ingrijpend dan je misschien denkt. Je kunt een warm gevoel ervaren, vergelijkbaar met een korte speldenprik, maar wees gerust dat we niet in de huid prikken en je omliggende huid intact blijft.

Wat houdt de Sterex Blend Elektrolyse in?

Het proces is eenvoudig: de huid wordt gereinigd en ontsmet op de plekken waar de pigmentloze haren zich voordoen. Vervolgens stuurt het ontharingsapparaat via een klein steriel naaldje een stroomstootje naar het haarzakje. Je haar dient hierbij als geleider.

De totale behandelduur varieert en is afhankelijk van de hoeveelheid haar en de groeifase van je haar tijdens de behandeling.

Hoe verloopt een Sterex Blend Elektrolyse behandeling?

Voorbereiding op de behandeling is eenvoudig. Zorg ervoor dat je haren lang genoeg zijn om met een pincet te pakken – dit betekent dat je minstens vier dagen voor de behandeling niet moet scheren of knippen. Ook adviseren we je om minstens vier weken voor de behandeling niet te waxen, te epileren of te harsen.

Na de behandeling zal je merken dat er minder haren terugkomen en dat de overgebleven haren dunner zijn. Hoewel de meeste behandelde haren niet meer terug zullen komen, kunnen er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes veranderen in dikkere haren. Dit kan komen door bijvoorbeeld hormonale veranderingen of medicijngebruik.

Hoe verloopt een Sterex Blend Elektrolyse behandeling?

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.