RF-Fractional + Laser
Tegen huidverslapping en veroudering

Revitaliseer je huid met onze RadioFrequentie Fractionele + Laserbehandeling.
Deze behandeling combineert radiogolven en laserlicht om de collageenproductie te stimuleren, bio stimulatie, tegen verslapping van de huid en om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het resultaat? Een strakke, gladde en verjongde huid.

RF-Fractional + Laser - toepassingen

Het nieuwste in de wereld van schoonheid

Ervaar onze meest geavanceerde schoonheidsinnovatie met ongeëvenaarde resultaten:
de RF-Fractional + Laserbehandeling. Deze revolutionaire behandeling gaat verder dan conventionele schoonheidsbehandelingen door je huid op natuurlijke wijze te regenereren, je uiterlijk direct te verbeteren en je algehele gevoel van welzijn te bevorderen.

De resultaten zijn meteen zichtbaar: je gezicht ziet er onmiddellijk jonger en helderder uit.

Toepassingen van de RF-Fractional + Laser

Exclusieve techniek van de RF-Fractional + Laser

De RF-Fractional + laser maakt gebruik van een exclusieve techniek.

De applicator creëert 125 microgaatjes in de opperhuid. Dankzij de uitstraling van de gepulseerde RadioFrequentie wordt collageen aangemaakt in de dermis. Dit proces werkt op de diepere lagen van de dermis terwijl de epidermis (opperhuid) behouden blijft.

De voordelen van deze behandeling zijn veelvoudig. De weefsels worden op een volledig natuurlijke manier hersteld, zonder enige nadelen. De thermische stimulatie van de diepe dermis leidt, in combinatie met de fractionele techniek, tot een sterke opbouw van collageen en een reeks andere voordelen:

RF-Fractional + Laser - techniek

Waarom kiezen voor een Fractional-RF+ Laserbehandeling?

Bovendien is de behandeling pijnloos, heeft een snelle hersteltijd na de sessie, heeft geen effect op melanine waardoor de procedure veilig is voor donkere huidtypes, is effectief vanaf de eerste sessie en biedt snelle en duurzame resultaten.

Kortom, de Fractional-RF+ laser is een innovatieve esthetische behandeling die zichtbare en langdurige verbeteringen biedt in de kwaliteit en het uiterlijk van jouw huid.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.