Dermalux LED-therapie Tri-Wave MD
Ontdek de kracht van licht

Betreed de wereld van geavanceerde huidverzorging met de Dermalux Flex MD, een revolutionaire LED-therapie ontworpen om de huid te kalmeren en te herstellen, de collageensynthese te stimuleren en de resultaten van andere behandelingen te versterken. De Dermalux Flex MD heeft een medische CE-keuring, wat een garantie voor veiligheid en effectiviteit is.

Wat is de Dermalux Flex MD?

Wat is de Dermalux Flex MD?

De Dermalux Flex MD is een baanbrekende lichttherapie die specifieke golflengtes van licht gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Het levert puur, geoptimaliseerd licht om de huid te revitaliseren, te herstellen en te verjongen. De behandeling is volledig niet-invasief en aangenaam, en biedt een veelzijdige oplossing voor een reeks huidproblemen.

Hoe werkt de Dermalux Flex MD?

De Dermalux Flex MD maakt gebruik van drie specifieke, klinisch bewezen golflengtes van licht om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren:

Dit licht stimuleert de hydratatie, kalmeert roodheid en irritatie, vermindert fijne lijntjes en rimpels en herstelt de natuurlijke glans van de huid.

Bekend om zijn antibacteriële werking, helpt dit licht om opflakkeringen van onzuiverheden te voorkomen en normaliseert de talgproductie, wat bijdraagt aan een helderdere, schonere huid.

Dit licht ondersteunt verstrakkende en verstevigende behandelingen, kan worden gebruikt als pre- en post-therapie bij ingrepen, helpt bij het voorkomen van littekens en biedt geavanceerde anti-aging voordelen.

voordelen van LED-therapie

Ervaar de voordelen van LED-therapie

De Dermalux Flex MD LED-therapie biedt een breed assortiment aan voordelen voor je huid. Of je nu op zoek bent naar het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van hydratatie, het kalmeren van roodheid en irritatie, of het verkrijgen van een stralendere en gezondere huid, de Dermalux Flex MD biedt de ultieme oplossing.

Ontdek vandaag nog de kracht van licht met de Dermalux Flex MD.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.