Diverse diensten

Lashes wimperlifting

Lashes wimperlifting

Transformeer jouw blik met onze revolutionaire lashes wimperlifting. Daarbij worden de wimpers met lashes naar boven gelift, krijgen ze lengte, hoogte en volume. Het geeft aan je ogen een prachtige uitstraling, je wimpers zien er langer en dichter uit. Laat je ogen stralen als nooit tevoren.

 

Wimperserum versterkt wimpers en stimuleert hun groei, wat leidt tot dikkere en vollere wimpers. Tegelijkertijd vermindert het wimperbreuk en voegt het voedingsstoffen toe voor gezondere en glanzendere wimpers

 

Het effect van de wimperlift lashes duurt 8 tot 12 weken lang, wat overeenkomt met de natuurlijke levenscyclus van de wimpers.
De behandeling veroorzaakt bovendien geen enkel ongemak.

Ontharen met wax

Ontharen met wax

Voor een zachte, gladde huid die wekenlang aanhoudt, is onze professionele waxbehandeling de ideale keuze. Deze dienst is ontworpen om je te bevrijden van ongewenste haartjes, ongeacht waar ze zich bevinden. We bieden een volledige reeks waxbehandelingen aan, van wenkbrauwen tot bikinilijn, van onderbenen tot volledige lichaamsbehandelingen.

 

Vergeet scheren en de daarbij behorende huidirritaties. Onze waxbehandelingen bieden een snelle en effectieve oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar. Bovendien, bij regelmatig waxen, merk je dat de haargroei op den duur afneemt en de haren die terugkomen vaak zachter en fijner zijn.

Manicure

Trakteer je handen op een moment van pure luxe met onze uitgebreide manicurediensten. Onze behandelingen variëren van de klassieke esthetische manicure tot geavanceerde gelish-behandelingen.

Bij onze esthetische manicure leggen we de focus op het voeden en versterken van je natuurlijke nagels. We creëren een prachtige vorm, verzorgen de nagelriemen en brengen vervolgens de nagellakkleur naar keuze aan.

Deze behandeling is ideaal voor diegenen die hun handen een verzorgde, elegante look willen geven, maar tegelijkertijd hun natuurlijke nagels willen behouden.

Voor degenen die op zoek zijn naar een langer aanhoudende oplossing, is onze gellak behandeling de perfecte keuze. Gellak is een semipermanente gel polish die de voordelen van een gelnagel en een reguliere manicure combineert.

Het biedt een superglanzende, chipbestendige afwerking die tot 3 weken meegaat, zonder je natuurlijke nagels te beschadigen. Het is een geweldige optie als je een druk schema hebt en weinig tijd hebt voor regelmatige nagelonderhoud of als je wilt dat je manicure er perfect uitziet voor een speciale gelegenheid.

esthetische manicure
Medische Pedicure

Medische Pedicure

Voor diegenen die last hebben van specifieke voetproblemen zoals eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kloven of andere nagel- en huidaandoeningen, bieden we de medische pedicure aan.

De medische pedicure helpt niet alleen om deze problemen te verlichten, maar geeft ook advies over preventie en het onderhoud van gezonde voeten.

ontspannende massage of een huidvernieuwende anti-aging massage

Lichaamsmassage

Kom tot rust en vernieuw jouw energie met een ontspannende massage of een huidvernieuwende anti-aging massage, bij ons vind je de perfecte optie.

Make-up

Make-up

Voor speciale gelegenheden of gewoon om jezelf te verwennen, creëert Esmee een look die jouw natuurlijke schoonheid versterkt en je zelfvertrouwen een boost geeft.

Cadeaubonnen

Wil je een ander op een originele wijze verrassen? Geef een cadeaubon van Esmée Beauté cadeau! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 15,00. Ze blijven gedurende één jaar geldig en kunnen gebruikt worden voor zowel behandelingen als producten. De bon wordt feestelijk verpakt, zodat je jouw geliefde of een vriendin meteen kunt verrassen! Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.