Medilase Pro - Diode ICE Laser met vier golflengten

Maak kennis met de Medilase Pro, een baanbrekende diodelaser voor ontharing die ongewenste haargroei effectief, veilig en pijnloos aanpakt. Dankzij de vier verschillende golflengtes biedt deze innovatieve behandeling een breder aanbod aan mogelijkheden dan ooit tevoren.

Wat is Medilase Pro?

De Medilase Pro is de nieuwste diodelaser met vier golflengten – 755 nm, 808 nm, 940 nm en 1064 nm. Het is een laser met een handvat van optimale grootte die deze vier lasergolven op de meest effectieve manier gebruikt. Het heeft een geavanceerd koelsysteem dat je in staat stelt om de juiste temperatuur te selecteren voor verschillende huidfototypen en -gebieden.

Voordelen van de Medilase Pro Diodelaser Behandeling

De Medilase Pro Diodelaser Behandeling biedt talloze voordelen:

Met vier verschillende golflengten zorgt de Medilase Pro voor effectieve ontharing, ongeacht je huid- of haartype.

Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huid- en haartypes, 365 dagen per jaar.

Geniet van een haarvrije huid met onze gegarandeerde resultaten.

Ons ICE-koelsysteem houdt de temperatuur tijdens de behandeling op een comfortabele -16°C.

Dankzij het geavanceerde koelsysteem is de behandeling volledig pijnloos.

Onze diodelaser is gecertificeerd volgens Europese medische normen, wat de veiligheid en effectiviteit van de behandeling garandeert.

Met 2000W aan het handvat en 5200W in het apparaat is de Medilase Pro de krachtigste diodelaser voor ontharing op de markt.

Medilase Pro Diodelaser voordelen

De Superieure Keuze

In vergelijking met voorgaande technieken zoals IPL (Intense Pulsed Light) en Triple-wave diodelasers, is de Medilase Pro veiliger en efficiënter dankzij de toevoeging van de vierde golflengte. Dit betekent dat je minder behandelingen nodig hebt voor hetzelfde, zo niet betere, resultaat.

Ervaar de voordelen van snelle en pijnloze ontharing met de Medilase Pro Diodelaser behandeling. Zeg vaarwel tegen ongewenste haren en hallo tegen een gladde, haarvrije huid.

Online afspraak

Foto dame met handen op wangen

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.